Uw bijdrage gevraagd voor verhuiskosten

Enkele jaren geleden had de KWH plannen voor een opknapbeurt van de huidige ruimten. Deze zou ongeveer € 60.000 kosten en niet leiden tot meer ruimte. Daarna kwam de mogelijkheid onze activiteiten te verhuizen naar het nieuwe appartementencomplex aan de Uttilochweg. Hier krijgen we meer ruimte (extra belangrijk nu we te maken hebben met de 1,5 meter samenleving), een betere parkeergelegenheid, een tuin en terras en voldoende kantoorruimte. DV januari 2021 verwachten we onze verhuizing te realiseren.

De inrichtingscommissie (bestaande uit vrijwilligers van de KWH, de SVHU en de Stichting Vrienden van de Wilhelminahof) is al in 2018 begonnen met de plannen voor de inrichting van onze nieuwe ruimten; het belooft erg mooi te worden.

De verhuizing van onze activiteiten kost, naast tijd en inzet van vrijwilligers, ook veel geld. We gaan uit van een totaalbedrag van € 150.000 voor nieuw aan te schaffen zaken. Alle inventaris en keukenapparatuur die nog bruikbaar zijn, verhuizen we uiteraard naar de nieuwe locatie. 

Een bedrag van € 50.000 komt uit de reserves en eerder ontvangen giften van de KWH, de SVHU en de Stichting Vrienden. Voor de resterende € 100.000 doen we een beroep op enkele stichtingen, op fondsen van banken, op de provincie Gelderland, op de gemeente Apeldoorn, op de kerken en bedrijven in Uddel en op particulieren. Met deze investering verwachten we onze activiteiten voor alle inwoners van Uddel weer jarenlang te kunnen voortzetten.

Globaal inzicht in de besteding van de €150.000

  • 67.000 is nodig voor de inrichting van de nieuwe keuken (vloer, muren, plafond en aanschaf van de nieuwe en verplaatsen van de bestaande RVS-keukeninrichting en apparatuur) die onze kooksters vijf dagen per week gaan gebruiken. De inrichting moet voldoen aan de strenge HACCP-regeling;

  • 23.000 is nodig voor de inventaris;

  • 28.000 is nodig voor de vloer-, wand- en raambedekking en verlaagde plafonds (ivm akoestiek);

  • € 11.000 is nodig voor de inrichting van de buitenruimte;

  • 14.000 is nodig voor de overige zaken (bijvoorbeeld de ringleiding voor slechthorenden, de WiFi, verlichting etc.);

  • 7.000 is voor onvoorziene kosten.

 

Wij stellen uw financiële bijdrage zeer op prijs! U kunt deze overmaken naar IBAN NL 75 RABO 0303 3322 55 t.n.v. Stichting Vrienden o.v.v. “verhuizing”, of u klikt op de button hieronder en volgt de aanwijzingen. Op onze vernieuwde website www.koninginwilhelminahof.nl vindt u enkele tips om uw bijdrage fiscaal vriendelijk te geven. We danken u alvast hartelijk voor uw financiële bijdrage!

Natuurlijk houden wij u de komende periode op de hoogte van de ontvangen en toegezegde bijdragen. Heeft u vragen, tips of opmerkingen? Mail of bel dan gerust Kees Zwaan: Voorzitter@koningingwilhelminahof.nl of 0620198460

pexels-pixabay-33786
288