Nieuws van Stimenz

Stimenz is er voor u.

Stimenz is er voor alle inwoners. Of u nu in Apeldoorn woont of in een van de dorpen. We zijn er voor alle inwoners die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.  Misschien heeft u wel een geweldig idee voor een bewoners/bureninitiatief. Of wilt u graag uw hobby delen met de buurt, maar weet u niet precies waar te beginnen. In dat geval staan wij voor u klaar om met u mee te denken en te helpen bij het opstarten ervan. Ook kan het zijn dat u iets mist in het dorp wat van toegevoegde waarde kan zijn.  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen samen met u bekijken hoe we kunnen ondersteunen om dat te realiseren wat uw dorp of buurt nodig heeft. Samen maken we onze buurten en dorpen nog sterker en mooier.

Naast deze ondersteuning kunnen wij u ook helpen wanneer u persoonlijke vragen heeft waar u niet uit komt. Bijvoorbeeld over financiën, Wmo, werk, wonen, relaties of opvoedingals u zich kwetsbaar voelt of als het even niet zo lekker gaat. Onze sociaal werker helpt u bij het helder krijgen van uw vraag, denkt mee over oplossingen en ondersteunt u bij het doen van aanvragen bij de juiste instantie.

De sociaal werkers in de dorpen maken deel uit van de wijkteams van Samen055 en kunnen zo nodig snel schakelen met andere expertises in het wijkteam. Bijvoorbeeld de Wmo-consulent of een consulent Bijstand.

Ons enthousiaste team staat voor u klaar:

Claudia Bleijerveld (buurtregisseur), Jeanet van ‘t Erve (opbouwwerker),  Hidde Martherus (jongerenwerker)  Ilona Boom (sociaal werker/ouderenadviseur) Iris Langeveld ( sociaal werker), Annemarie Heinink (sociaalwerker/ouderenadviseur) en Amber Hovius (sociaal werker jeugd).

Heeft u vragen of wilt u contact opnemen? Aarzel dan niet om ons te bereiken via 088-7846464 of stuur een email naar info@stimenz.nl

313