Maaltijden

De deelnemers van de dagbesteding nuttigen op maandag om 12.00 uur een warme maaltijd die wordt bezorgd door Oranjehof uit Elspeet.

Open Eettafel:

Op dinsdag, woensdag en donderdag is er Open Eettafel tussen 12.00 en 13.00 uur. Dan wordt een warme maaltijd geboden die door vrijwilligers van de Stichting Uddel Samen in de keuken van de Wilhelminahof wordt bereid en in de ontmoetingsruimte wordt geserveerd. Mensen die gebruik willen maken van de warme maaltijd dienen zich uiterlijk een dag van te voren op te geven (of af te melden). Een warme maaltijd bestaat doorgaans uit soep, hoofdgerecht met groenten, aardappelen en vlees en ter afsluiting een zuiveltoetje.

Coördinatie en informatie: Meta Hop; telefoon (0577) 401221  

Broodmaaltijd:

Op vrijdag kan van 12.00 tot 13.00 uur gebruik worden gemaakt van een broodmaaltijd. Ook voor deze maaltijd dient men zich op te geven. De broodmaaltijd bestaat doorgaans uit soep, brood met beleg en fruit na.

Voor de broodmaaltijd op vrijdag graag opgeven bij: Nelleke van Vliet; telefoon 06 – 3074 6125.

Maaltijdvoorziening

Ook is het mogelijk om een warme maaltijd te betrekken van Zorgcentrum Oranjehof te Elspeet of van Cafetaria De Viersprong in Uddel. Thuis laten bezorgen van een maaltijd (prijs is afhankelijk van leverancier) is mogelijk. 

295