Open eettafel

De Open Eettafel is een voorziening die driemaal per week in de ontmoetingsruimte van Uddel Samen wordt aangeboden. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt door vrijwilligsters gekookt en om 12 uur wordt voor de Uddelse ouderen een gevarieerde en smakelijke maaltijd geserveerd. Op alle dagen wordt er samen gegeten met de deelnemers van de dagbesteding.Verder kunnen de ouderen op maandag ook gebruik maken van de Open Eettafel, dan wordt de maaltijd door de Oranjehof bereid.  

Voorafgaand aan deze maaltijden is er vanaf 10.00 uur gelegenheid voor een gezellige ontmoeting en kan een kopje koffie of thee worden gedronken. Voor de ouderen die dat willen is er gelegenheid om te sjoelen. Naast de medewerker zijn dus altijd één of meer vrijwilliger(s) aanwezig voor extra hulp bij de activiteiten, de zorg voor koffie / thee en voor hulp bij het gebruik van de warme maaltijd.
Voor meer informatie of opgeven voor een maaltijd kunt u aankloppen bij één van de kooksters of bij Meta Hop. Om deze eettafel te bezoeken dient u van te voren een afspraak te maken. 

Coördinatie en informatie: Meta Hop; telefoon (0577) 40 12 21

Zie verder de mogelijkheden voor het gebruik van een maaltijd/broodmaaltijd op maandag of vrijdag onder het kopje Maaltijdvoorziening

290