Dagbesteding ’t Stoeltje

Iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagmorgen is er dagbesteding in de ontmoetingsruimte van Uddel Samen te Uddel. Deze activiteit wordt uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Uddel Samen. De dagbesteding is bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan een vorm van gestructureerde opvang.

Om de dagbesteding te kunnen bezoeken moet aan bepaalde voorwaarden worden voldaan. Deelname is mogelijk na overleg met Coördinator Dagbesteding; ook kan hierover contact worden opgenomen met de Specialist Ouderenzorg (zie hieronder).

Eén van onze medewerkers is altijd aanwezig, samen met een vrijwilliger van de Stichting Uddel Samen..

Contact

Petra van den Broek (Coördinator Dagbesteding) of één van onze professionals kan u op werkdagen te woord staat door er naar toe te gaan of via de telefoon: 06 43 1303 94. Haar mailadres is: petra.van.den.broek@uddelsamen.nl

Ook kunt u contact opnemen met Rita Hop (Coördinator Uddel Samen) via 06 43 1303 94 of 40 18 07 (thuis); e-mail: rita.hop@uddelsamen.nl.

201105_Oude handen foto Home.jpg

Structuur bieden

De dagbesteding kan per dagdeel (morgen of middag) of hele dag worden bezocht. Een groep bestaat uit ongeveer 10 deelnemers. Continuïteit en structuur zijn erg belangrijk. Er is aandacht voor reactivering en actief bezig zijn. De bezigheden zijn onder andere: beweging, handwerken, spelletjes en geheugentraining. Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie of thee en een gezellig praatje.

Stimenz

Op woensdagmorgen is er een spreekuur van 09.30 tot 11.30 uur in het kleine kantoor van de Sociaal Raadvrouw: 
Samantha Kleinhuis
088-7846464
s.kleinhuis@stimenz.nl

Op donderdagmorgen zijn er in het grote kantoor een tweetal vrijwilligers aanwezig van het infopunt. Zij kunnen u informeren met betrekking tot wonen, zorg en welzijn. 
Ook is op donderdag de Algemeen Maatschappelijk Werkster aanwezig in het kleine kantoor. Inloopspreekuur van 09.00 tot 11.00 uur. 
Iris Langeveld
06-30286325
i.langeveld@stimenz.nl

293