Jobhulpmaatje

Ontslagen worden, niet op je plek zitten op je huidige werk of al jaren werkloos?

Het kan je zomaar overkomen; het verliezen van je baan. En dat is heftig. Vaak gebeurt er meer met je dan je verwacht. Je verliest niet alleen je collega’s, dagritme en een stuk inkomen, maar ook status, sociale contacten of zingeving en richting in je leven. In deze moeilijke tijd lukt het lang niet iedereen om op eigen kracht een nieuwe baan te vinden.

 

Een JobHulpMaatje is er voor jou!

JobHulpMaatje is uniek omdat we persoonlijke aandacht hebben voor jou als persoon en jouw omgeving. Wij luisteren naar je verhaal en bieden persoonlijke hulp. Door het verlies van je werk raak je soms je vertrouwen kwijt. Juist met behulp van een maatje dat jou een steuntje in de rug geeft, sta je er niet alleen voor. Samen zorg je ervoor dat je weer beter bemiddelbaar bent op de arbeidsmarkt en (weer) mee kan doen in de samenleving.

 

Een JobHulpMaatje is een speciaal opgeleide vrijwilliger die mentale en praktische ondersteuning biedt en meedenkt over mogelijkheden voor het vinden van een passende baan.

 

Voor wie?

JobHulpMaatje is er voor jou als je je baan hebt verloren of als je huidige baan niet meer bij je past. Ben je op zoek naar werk? Kun je wel wat extra ondersteuning gebruiken bij het zoeken van en solliciteren naar werk? Vind je 1 op 1 contact met een vaste persoon prettig? 

Dan is het aanvragen van een JobHulpMaatje mogelijk iets voor jou!

 

Meld je aan via het inschrijfformulier op de website www.jobhulpmaatjeapeldoorn.nl of stuur een e-mail naacoordinator@jobhulpmaatjeapeldoorn.nl of neem contact op met Wilma Potkamp (06 - 34 40 13 80).

344